Meniu Închide

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI


1. Utilizatorul se obligă să folosească site-ul www.ottimo-caffe.ro în conformitate cu termenii și condițiile stipulate, cu bună-credință, și să nu descarce sau duplice sau să folosească în interes propriu sau pentru o terță persoană nici o informație, fotografie, logo, design sau orice alte informație regăsită pe prezentul site, inclusiv acesta în integralitatea sa, și care face obiectul proprietății exclusive a SC PIESE ESPRESSOR SRL, în orice alt scop decât exclusiv cel al cumpărării produselor prezentate pe site.
2. Prin înregistrarea și completarea câmpurilor de pe site-ul www.ottimo-caffe.ro, Utilizatorul/Clientul declară pe propria răspundere că toate informațiile furnizate îi aparțin și sunt corecte, complete și valide.
3. Utilizatorul/ Clientul se obligă să plătească prețul datorat comenzii efectuate pe pagina de internet www.ottimo-caffe.ro sau telefonic.
4. Utilizatorul/ Clientul se obligă să nu publice sau să folosească materiale care conțin viruși sau alte programe de calculator menite să copieze, să altereze sau să distrugă conținutul prezentului site sau sistem, să nu publice sau să folosească aspecte care fac obiectul unui drept de autor sau de proprietate intelectuală care să nu îi aparțină, să nu folosească cuvinte defăimătoare, obscene, răuvoitoare etc.

Înapoi
WhatsApp
Telefon
Email
Se încarcă...